vrijdag 11 november 2011

Google denkt dat Stanley & Livingstone in een oude garage zit en dat is NIET zo!

Onderin deze blog een mooie foto van hoe het in het echt is...

Mmmm... Zo probeer je voor je webwinkel met alles wat je in je hebt het vertrouwen
van de klant te winnen.
Door te zeggen dat je vanaf 1993 bestaat en door te zeggen dat je OOK een ECHTE winkel bent. Zo probeer je te zorgen dat de klant niet het beeld krijgt van een of andere sukkel die vanuit  zijn garage verouderde of gestolen reisboeken verkoopt, dat probeer je, maar........ wat doet Google? op google maps?


Als je zoekt op b.v.'boekhandel den haag' staat Stanley & Livingstone in het linker rijtje. (dat is mooi) maar ga je wat verder en plaats je het mannetje bij Stanley & Livingstone op de kaart, dan laat Google maps juist een oude garage zien! Tussen de bouwmaterialen. Met een garagedeur waaruit iemand schichtig wegduikt.....


Dan kun je doen wat je wilt, naar links en rechts bewegen, inzoomen, je kunt zelfs 3D gaan kijken, maar de mooie oude houten zeer vertrouwenwekkende keurig gelakte winkelpui van Stanley & Livingstone uit 1898 komt NIET in beeld!


Wat kun je doen om dit te compenseren?
Ga naar Google maps. Zoek daar naar boekhandel Den Haag, klik daar op Stanley & Livingstone. Daar staat ergens in het midden – uw beoordeling –  maak daar een sterretje geel – leuk – of fantastisch – dat helpt om de klant die zo is geschrokken weer wat vertrouwen te geven. Je mag (als je inspiratie hebt) ook daaronder een recensie invullen.

Dat hoeft natuurlijk allemaal niet dat snap je wel, maar het zou ons wel helpen, en dat vertikken we toch om zélf te gaan doen. Van je zelf zeggen dat je fantastisch bent, nee... zoiets doe je niet.

Groetjes Harry Berg

Reisboekhandel Stanley & Livingstone


Oh, en hier nog even, voor wie het niet wist, hoe de echte winkelpui van Stanley & Livingstone eruit ziet.


( gezichten van personen op de foto zijn onherkenbaar gemaakt)

UPDATE
eindelijk in januari 2017 opgelost

1 opmerking:

  1. Teunis Klop , Someren22 januari 2012 om 13:47

    uw advies en vragen over het zoeken via google met daarbij uw respektvolle opstelling over uw capaciteiten op uw gebied geven mij het vertrouwen om over enkele weken uw winkel te bezoeken om onze fietsvakantie Lourdes-Maastricht (in die volgorde)in july a.s. gezicht te gaan geven!!
    vr.gr. vanuir Brabant

    BeantwoordenVerwijderen