donderdag 5 augustus 2010

Kinderen krijgen eindelijk eigen afdeling



Sinds kort is er een nieuwe loot aan de tak van Stanley & Livingstone.  De wereld voor kinderen.  Zo makkelijk heeft Sinterklaas het nog nooit gehad ! We zijn altijd al gespitst geweest op het vinden van producten die speciaal voor kinderen bedoeld zijn en die met landkaarten en wereldbollen te maken hebben. Maar de laatste jaren zijn daar zoveel leuke nieuwe vormen van ontstaan dat we besloten hebben om dit gedeelte van ons assortiment een eigen plek te geven. Een eigen site die alleen maar aandacht heeft voor kinderen. Puzzels, kinderwereldkaarten, kinderatlassen, zelfs knuffelwereldbollen. Ga maar eens kijken. (ook in de winkel te koop)

Eigen uitgave herdrukken van oude wereldkaarten

We waren er al lang mee bezig en het heeft heel wat voeten in de aarde gehad, maar nu zijn ze  klaar. Een collectie van vijf prachtige oude wereldkaarten van Stanley & Livingstone. We hebben de allermooiste oude kaarten geselecteerd en we hebben ons uiterste best gedaan om de prijs laag te houden € 16,95 per stuk en er is nog een groot voordeel. Deze oude wereldkaarten zijn zo gemaakt dat ze wél rechtstreeks in een standaardlijst van 70 x 50 cm passen. Al met al kun je dus nu een echt mooie replica aanschaffen en zelf inlijsten voor in totaal onder de € 40,-. We verwachten er veel van.

Excellent travel bookstore Stanley & Livingstone

Excellent travel bookstore. 



Stanley & Livingstone in de Lonely Planet Europe en de Lonely Planet Western Europe. Dan hoort u het ook eens van een ander........